piatok 21. augusta 2015

Odstránenie graffiti a antigraffitová ochrana

Sprejové graffiti sú celospoločensky veľmi diskutovaná a právom odsudzovaná téma. Samozrejme, pretože všetkým majiteľom postihnutých objektov - či už sa jedná o veľké priemyselné alebo obchodné zóny alebo rodinnú zástavbu (domy, vily či malé domčeky) alebo múry, múriky, ploty a všetky ostatné verejné priestranstvá - tým všetkým graffitové "výjavy" spôsobujú obrovské materiálne škody a navyše úplne degradujú ľudskú kultúru a estetickosť...

Niekedy mi ale pripadá, že mnohí postihnutí majitelia už svoj nekonečný boj s týmto celkom jednoznačne negatívnym fenoménom dnešnej doby jednoducho vzdali... A bohužiaľ sa nie je ani čomu čudovať, lebo likvidovať niečo, čo sa neustále a prakticky beztrestne opakuje stále znova, to zákonite odradí mnohých z nás!

NAPRIEK TOMU existuje jedinečný a unikátny spôsob, ako sa brániť. Som toho názoru, že mnohí takto postihnutí majitelia ani nevedia, že práve osvedčené a kvalitné upratovacie firmy sú schopné, a to za pomoci najnovších moderných technológií, tomuto stále sa opakujúcemu fenoménu účinne čeliť.

Svojim najúčinnejším komplexným servisom sa na samotný vrchol v boji proti graffiti úplne právom radí upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., ktorá ako jediná spoločnosť u nás garantuje funkčnosť svojej antigraffitovej ochrany. Verím, že mnohých majiteľov určite bude zaujímať, v čom je táto firma tak ojedinelá a výnimočná. V stručnosti teda zhrniem fakty a je na zvážení každého prípadného klienta, či stále sa opakujúce problémy s graffiti bude riešiť práve touto cestou...


odstránenie graffiti
Odstránenie graffiti a antigraffitová ochrana AGO

Odstránenie graffiti a antigraffitová ochrana AGO


Áno, to všeobecne známe "klasické" odstránenie graffiti majú vo svojich ponukách mnohé upratovacie firmy. Je ale potrebné dodať, že 100% účinnosť nie je v týchto prípadoch dosiahnuteľná. Musia nasledovať ďalšie technologické operácie, ako sú opravy a pretmelenie postihnutých fasád vrátane ich premaľovania, a to pokiaľ možno na rovnaký odtieň pôvodnej farby fasády. Nikde pritom nie je zaručené, že po takto náročnom spôsobe odstránenia sa problém v podobe nového graffitového nástreku sprejom nebude počas krátkeho obdobia znova opakovať.

A tu prichádza spoločnosť A SERVIS LIPKA, s.r.o., ako jediná firma u nás s unikátnou vlastnou technológiou komplexného servisu. Po samotnom odstránení graffiti nanesú odborní profesionáli tejto spoločnosti potrebný počet vrstiev antigraffitovej ochrany (podľa štruktúry povrchu). Takto ošetrené plochy sú zárukou, že ďalšie graffiti budú touto firmou so 100% účinnosťou odstránené za sumu 7-9 €/m2 a to práve vďaka komplexnému servisu. Navyše v prípade zoslabenia ochrannej vrstvy pracovníci nanesú jednofázový náter Bellinzoni, ktorý ochrannú antigraffitovú vrstvu doplní. S touto svojou službou "budovy bez graffiti" skutočne nemá táto skúsená a na kvalitu náročná firma u nás konkurenciu! Záverom doplním dôležitú informáciu, že 100% účinnosť antigraffitovej ochrany AGO je 4-6 rokov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára