piatok 17. júla 2015

Náter proti plesni

Osvedčené upratovacie firmy ponúkajú v súčasnosti širokú škálu služieb, ktoré riešia mnohé problémy s údržbou a vlastným čistením zastavaných plôch, priestranstiev, kancelárskych, zdravotníckych, obchodných či spoločenských centier.

Majitelia týchto objektov, ale aj majitelia drobných stavieb (domčeky, vily, chalupy alebo menšie činžiakové domy) už majú všeobecný prehľad o možnostiach, ktoré im upratovacie firmy ponúkajú. Či už sa jedná o umývanie okien, výkladov, výškové umývanie okien a presklených fasád, nikdy nekončiaci boj s graffiti alebo o čistenie kobercov či generálne upratovanie po stavbe ...

Je však potrebné si uvedomiť, že na našom trhu nie je veľa upratovacích spoločností, ktoré sú schopné svojou kvalitou a spoľahlivosťou obsiahnuť tak široký rozsah služieb k plnej spokojnosti svojich klientov. Dôvody sú vcelku jasné - okrem neustáleho zdokonaľovania upratovacích technológií podľa najnovších trendov výskumu a vývoja, je tu aj nutnosť špičkového strojového a zabezpečovacieho vybavenia, ktoré následne jedine v rukách spoľahlivých a odborne zdatných profesionálov dokáže efektívne zabezpečiť zákazníkom očakávaný výsledok.

Je potom logické, že prevažná časť zákazníkov osloví upratovaciu firmu, ktorá je schopná komplexne a kvalitne zabezpečiť ich požiadavky, a nemusia oslovovať viac firiem, ktoré sa zaoberajú iba určitým druhom upratovacej činnosti. Každý si potom ľahko spočíta nielen úsporu finančných prostriedkov, ale aj času.

Spoločnosť, ktorá ponúka túto komplexnú, ale hlavne kvalitnú a profesionálnu činnosť, je upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. Jedná sa o firmu s viac ako dvadsaťročnou tradíciou, so špičkovým strojovým vybavením, s vlastnými vysoko odbornými profesionálnymi pracovníkmi, ktorá pružne reaguje na najnovšie trendy vývoja v oblasti upratovacích technológií. Používa zásadne najkvalitnejšie značkové druhy čistiacej kozmetiky s dôrazom na šetrné ošetrenie, a tým predlžovanie životnosti nimi očistených plôch a priestorov.


protiplesnovy nater
LSG – ošetrenie vnútorných priestorov

LSG – náter proti plesniam


A práve v rámci firemnej flexibility, ktorá je jedným z pilierov úspešnej činnosti upratovacej firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., prichádza na trh s novou progresívnou metódou, ktorá úplne bezpečne likviduje výskyt plesní, húb, kvasiniek a baktérií.

Veľmi účinná technológia LSG je založená na princípe antimikrobiálneho pôsobenia zmeny iónovej rovnováhy v bunkovej stene mikroorganizmu - teda plesne, kvasinky či baktérie. Už jemný kontakt bunkovej steny s takto ošetreným povrchom spôsobí lokálnu zmenu v koncentrácii dôležitých iónov a vnútrobunkový tlak spôsobí ich prasknutie. Pre laika to znie veľmi zložito, ale zjednodušene povedané, tento náter LSG už v zárodku znemožní plesniam, kvasinkám, hubám a baktériám prežiť. Veľmi dôležitým faktom pre bezpečnosť tejto technológie je skutočnosť, že pre vyššie formy organizmov je 100% neškodný. Je vhodný na všetky druhy stavebných materiálov napr. betón, tehly, drevo, omietky, OSB dosky, keramické obklady atď.

Funkčnosť LSG náteru je až 10 rokov s tým, že plnou účinnosťou si môžete byť istí 4-6 rokov, podľa klimatických podmienok.

O tom, že je tento náter pre človeka úplne neškodný, svedčí fakt, že bol vyvinutý a certifikovaný pre použitie v zdravotníckych a potravinárskych prevádzkach.

Táto technológia je určite prelomovým riešením, najmä pre staršiu bytovú a priemyselnú zástavbu, kde problémy s plesňami, hubami, kvasinkami a baktériami sú dlhodobým pálčivým problémom!


Prípadným záujemcom odporúčam využiť e-mailovú adresu: centrala@a-servislipka.cz, kde vám ochotne oznámime ďalšie podrobnejšie informácie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára