štvrtok 28. mája 2015

GRAFFITI - problém súčasnosti

Každý z nás obdivuje a vníma všetko krásne okolo nás. Či už je to čarovná príroda či historické centrá a zákutia našich miest.


Všetko čo sa investovalo do nákladných opráv našich pamiatok a do výstavby nových mestských centier, (dnešný životný štýl jednoznačne vyžaduje využitie moderných technológií, ktoré prináša ľuďom pohodlie, luxus a odpočinok) prichádza veľmi často nazmar, a to vďaka novému fenoménu - graffiti, ktorému prevažne podliehajú mladí "umelci."


Pohľad na toto degradované "umenie" v človeku vyvoláva hlboký odpor až beznádej ...
Samotné odstránenie graffitových výtvorov, nie je vec jednoduchá ...

K tejto problematike sa postavila čelom firma A SERVIS LIPKA,s.r.o. a so svojimi dlhoročnými skúsenosťami razantne pomáha túto situáciu riešiť a dokonca ju aj predchádzať.


Predchádzanie bezohľadným graffitovým výtvorom


Spoločnosť za dobu, kedy pôsobí nielen na českom trhu a po skúsenostiach s odstraňovaním graffiti sa môže pochváliť výbornými výsledkami a spokojnými zákazníkmi.


Prišla s unikátnym riešením, ako sa raz a navždy zbaviť tohto odporného nevkusu.
Vykoná ako odstránenie, tak ošetrenie antigraffitovou ochranou (AGO) vrátane komplexnej servisnej práce po jej nanesení - ono totiž odradí sprejerov stále kupovať určite nie práve lacné farebné spreje, aby vzápätí, vďaka AGO, boli tieto plochy opäť čisté. A v tom je práve ten vtip, pretože ak bola pred tým nanesená antigraffitová ochrana, je daná záruka, že odstránenie graffiti už nie je takým problémom.

Táto firemná technológia zaistí až 6-ročnú trvanlivosť. V rámci služieb pri poškodení graffiti Vám firma A SERVIS LIPKA,s.r.o. aplikuje vrstvu navyše, aby sa životnosť náteru predlžovala. Táto firma rozhodne nezaspáva na vavrínoch a teraz prichádza s novým AGO náterom na dekoratívnu omietku marmolit.

Prípadní záujemcovia môžu firmu kontaktovať na e-maile: centrala@a-servislipka.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára